wordpress counter

Похувани школки

Похувани школки

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Денешниот рецепт го посветуваме на турската кујна и нивните специјалитети. Интересно е дека македонската кујна трпела... 

Говедска тако салата

Говедска тако салата

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Овој рецепт е нешто навистина посебно. Не веруваме дека ако го приготвите нема да уживате. По секој залак, ќе биде неминовно... 

Африкански деликатеси: Футали со кикиритки

Африкански деликатеси: Футали со кикиритки

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Африканската кујна и ден денес ни звучи мистично и далечно. Делумно поради светските трендови кои многу малку навлегуваат...