wordpress counter

Спанаќ ќофте – ем лезет, ем саглам

Спанаќ ќофте – ем лезет, ем саглам

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Легендата за тоа како настанало ќофтето се состои од интересни факти и вкусна приказна која што јас не ја знам. Затоа, за... 

Гуакамоли (Guacamole)

Гуакамоли (Guacamole)

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Во времето на древните Ацтеки, во Јужна Америка, некој гладен член на племето посолил пасирано авокадо и пробал. Додал малку... 

Здраво, хранливо, вкусно

Здраво, хранливо, вкусно

(2 гласа, просек: 3,50 од 5) За вас, наши драги читатели и пријатели, подготвивме еден оригинален италијански рецепт. Претходно можевте да прочитате...