wordpress counter

Потпечена палента со сирење

Потпечена палента со сирење

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Палентата е фино мелено бело или жолто пченкарно брашно, кое може да се комбинира на бројни начини. Може да се приготвува... 

Плескавици од компири, сирење и моркови

Плескавици од компири, сирење и моркови

(11 гласа, просек: 5,00 од 5) Со оглед дека пролетта ја замени зимата, одбравме рецепт кој оди со оваа годишно време. Наместо плескавици од месо, ова... 

Филети од бела риба

Филети од бела риба

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Рибата, освен што е одлична храна за нашиот организам, таа е и мошне вкусен оброк ако се приготви на вистинскиот начин. Нашиот...