wordpress counter

Тропска мисирка

Тропска мисирка

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Месото од мисирка е навистина месо кое има посебен, неповторлив вкус. Денешниот рецепт е токму со месо од мисирка, но подготвена... 

Маникоти со рукола и колбаси

Маникоти со рукола и колбаси

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) За денешниот саботен ручек ви предлагаме да подготвите едно италијанско јадење. Маникотите ќе бидат готови за еден час,... 

Говедско филе во пршута и песто

Говедско филе во пршута и песто

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Денешниот рецепт е рецепт за навистина убав и богат неделен ручек. Времето на подготовка е 15 минути, додека времето за приготвување...