wordpress counter

Новогодишно мени – Главно јадење: Свинско месо во сос

Новогодишно мени – Главно јадење: Свинско месо во сос

(6 гласа, просек: 4,83 од 5) Свинско месо во сос Свинското месо е вкусно само по себе, а ако уште го надополните со вистинскиот сос, тогаш добивате вистински... 

Мени за католички Божиќ – Главно јадење: Патка полнета со џигер и јачмен

Мени за католички Божиќ – Главно јадење: Патка полнета со џигер и јачмен

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Патка полнета со џигер и јачмен Доколку веќе ви станува клише празничното мени, оваа година пригответе нешто сосема ново,... 

Мени за католички Божиќ – Предјадење: Пита со вргањ

Мени за католички Божиќ – Предјадење: Пита со вргањ

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Пита со вргањ Питите се секојдневие во нашето мени, но ретко можете да сретнете рецепт за пита со вргањ. Вргањот е полн со...