wordpress counter

Ролат со месо од мисирка и праз

Ролат со месо од мисирка и праз

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) За ова саботно попладне ви предлагаме еден посебен рецепт – ролат со месо од мисирка и праз. Оставаме на вас, ако празот... 

Предлог рецепт на Шерил Кроу

Предлог рецепт на Шерил Кроу

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Претходно пишувавме за Шерил Кроу и нејзината борба со ракот на градите. Ви ја претставивме и нејзината диета или поточно... 

Медитеранско уживање: Лигњи со домати и црни маслинки

Медитеранско уживање: Лигњи со домати и црни маслинки

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) На овој специјалитет нема да ви биде благодарно само вашето сетило за вкус, туку и целиот организам, затоа што ќе го наградите...