wordpress counter

Полнето свинско каре

Полнето свинско каре

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Ова е рецепт за главно јадење, со кој ќе ги изненадите и вашите најпробирливи пријатели. Времето на подготовка е малку подолго... 

Мисирка со Zigante бел мелен тартуф

Мисирка со Zigante бел мелен тартуф

(8 гласа, просек: 5,00 од 5) Месото од мисирка е едно од највкусните видови на месо. Уште кога ќе се искомбинира со Zigante тартуфите, ќе добиете вистинска... 

Велигденско мени: Јагнешки котлети и пире со Zigante црн тартуф

Велигденско мени: Јагнешки котлети и пире со Zigante црн тартуф

(7 гласа, просек: 5,00 од 5) За оваа посебна пригода, ви подготвивме и навистина посебен ручек. Се решивме за традиционалното јагнешко месо, но во комбинација...