wordpress counter

Пастрмка со путер и бадеми

Пастрмка со путер и бадеми

(6 гласа, просек: 5,00 од 5) Овој рецепт, по француски терк, е еден од најпопуларните во јужните делови на САД. Станува збор за пастрмка во комбинација... 

Божикно мени (1 дел)

Божикно мени (1 дел)

Божикното мени треба да биде свечено, богато и вкусно. Затоа, ние од Гурман™ ви предлагаме мени од предјадење, главно јадење и десерт – рижото... 

Новогодишно мени (2 дел)

Новогодишно мени (2 дел)

Во првиот дел ви предложивме салата од мисирка, брусница и индиски оревчиња како предјадење за новогодишното мени. Сега, за да го комплетираме...