wordpress counter

Новогодишно мени (1 дел)

Новогодишно мени (1 дел)

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Нова година е период кога, покрај миговите на добро расположение, нашиот дом го краси и вкусна и богата трпеза. За овие новогодишни... 

Печена патка во сос од портокал

Печена патка во сос од портокал

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Денес е Божиќ за католичкиот свет. Затоа, ви предлагаме еден навистина посебен рецепт, кој е популарен кај католиците –... 

Дивеч во сос од капини

Дивеч во сос од капини

(6 гласа, просек: 5,00 од 5) Овој рецепт е рецепт за подготовка на посебно месо – месо од дивеч. Станува збор за главно јадење, кое одлично оди со сос...