wordpress counter

Шунка со ананас и Кока Кола

Шунка со ананас и Кока Кола

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Овој рецепт бара повеќе труд и време да се подготви, но резултатот ќе биде фантастичен. Го предлагаме за некоја посебна... 

Ragu alla Bolognese

Ragu alla Bolognese

(6 гласа, просек: 5,00 од 5) На 17-ти октомври 1982 година, Accademia Italiana della Cucina, по долги истражувања и бројни студии, го прогласи следниот рецепт за официјален... 

Црно рижото на крем од тиква и ракчиња

Црно рижото на крем од тиква и ракчиња

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Еве еден прекрасен есенски рецепт. И боите на есента се поклопуваат со ова јадење – црни дождливи облаци, како бојата...