wordpress counter

Маринирано пилешко месо на скара

Маринирано пилешко месо на скара

(6 гласа, просек: 5,00 од 5) Секој од нас има пробано месо на скара и веруваме дека ќе се согласите дека месото е највкусно кога е приготвено на овој... 

Телешко месо со црвен грав

Телешко месо со црвен грав

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) За денес предлагаме една уникатна комбинација од телешко месо, црвен грав и зеленчук. Веруваме дека ќе ви се допадне, особено... 

Свинско месо со жалфија

Свинско месо со жалфија

(3 гласа, просек: 4,00 од 5) Приготвувањето на овој специјалитет трае кратко, а уживањето зад трпезата веруваме дека ќе трае долго и ќе уживате во секој...