wordpress counter

Потпечен микс од тиква и компири

Потпечен микс од тиква и компири

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Со доаѓањето на есенските денови, нашите трпези не можат да се замислат без портокаловата убавица – тиквата. Нејзината... 

Јунешко филе со црн тартуф

Јунешко филе со црн тартуф

(9 гласа, просек: 5,00 од 5) Фамата по тартуфите е присутна од кога постои комерцијалното готвење. Станува збор за продукт кој многу тешко се наоѓа... 

Таљатели со тартуфи и маслинки

Таљатели со тартуфи и маслинки

(14 гласа, просек: 5,00 од 5) Започнуваме еден серијал на рецепти кои се навистина врвот на светската кујна. Рецепти со Zigante тартуфи, кои сега можеме...