wordpress counter

Пилешко месо со ореви (Pule me arra)

Пилешко месо со ореви (Pule me arra)

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) За денешното мени се обидовме да пронајдеме рецепт кој е дел од традиционалната албанска кујна. И најдовме навистина одлична... 

Месо со сочен зеленчук

Месо со сочен зеленчук

(8 гласа, просек: 5,00 од 5) Ви предлагаме да подготвите еден навистина посебен ручек. Месо со гарнир од зеленчук – по можност готвен во вок тава.... 

Филе мињон на крем од тиквички

Филе мињон на крем од тиквички

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Рецепт со кој може да подготвите навистина посебно главно јадење. Подготовката трае неполн час, а со наведените состојки...