wordpress counter

Тавче гравче на тосканси начин

Тавче гравче на тосканси начин

(Нема гласови) Тавче гравче е еден од класиците на македонската традиционална кујна. Не веруваме дека постои некој што не го пробал ова јадење.... 

Конечно, вкусен и мирен викенд

Конечно, вкусен и мирен викенд

(Нема гласови) Конечно, еве нешто што ќе го олесни вашиот ден и викенд. Наместо неколку часови подготовки, договарања и преговарања што да се прави... 

Fantasy Мусака

Fantasy Мусака

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Искрено, најискрено… вакво нешто не сте пробале! Толку многу вкусови на едно место, така трпеливо и искуствено подготвено…...