wordpress counter

Лути пилешки крилца

Лути пилешки крилца

(7 гласа, просек: 4,86 од 5) Претпоставуваме дека за повеќето од нас пилешките крилца се едно од омилените јадења. Постојат многу начини на нивно приготвување,... 

Бифтек со пченица

Бифтек со пченица

Бифтекот е специјалитет кој сите гурмани со задоволство ќе го посакаат на својата трпеза. Постојат многу варијанти на негово приготвување, а денес... 

Бафало крилца

Бафало крилца

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Пилешките крилца се дефинитвно едно од најпопуларните јадења на светот. Можат да се приготвуваат на безброј начини, а за...