wordpress counter

Божиќно мени: Пилешко во сос од печурки

Божиќно мени: Пилешко во сос од печурки

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Одличен предлог за божиќните празници. Доколку сакате повеќе време да поминете со блиските, тогаш овој вкусен рецепт ќе... 

Новогодишно мени: Пилешко со сос од домати

Новогодишно мени: Пилешко со сос од домати

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако се мислите што да приготвите за новогодишниот ручек, еве еден oдличен специјалитет. Станува збор за главно јадење со... 

Рибарска приказна: Сипа и грашок

Рибарска приказна: Сипа и грашок

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Испробајте ја оваа варијација на стари рибарски рецепти од Пезаро, покраината Марке, која се наоѓа на италијанскиот дел...