wordpress counter

Месо од мисирка во сос од бело вино

Месо од мисирка во сос од бело вино

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Верувале или не, ова е италијанско јадење. Станува збор за специјалитет од јужните делови на Италија, кој е навистина вкусен.... 

Раженчиња со сос од сино сирење и кисели кромидчиња

Раженчиња со сос од сино сирење и кисели кромидчиња

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Станува збор за јадење кое е едноставно, класично, вкусно и има мал пресврт за да стане поинтересно. Она што е најважно е... 

Полнети свински медаљони

Полнети свински медаљони

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Денешниот рецепт го посветуваме на вкусно јадење приготвено од свинско месо. Медаљоните можат да се полнат на различни...