wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Пилешко месо со кари

Пилешко месо со кари

(16 гласа, просек: 4,44 од 5) Лепа Трпевска Скопје Нашата постојана читателка Лепа ни испрати навистина примамлив рецепт. Станува збор за пилешко месо... 

Перничиња со јогурт

Перничиња со јогурт

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Наташа Карафилоска Гостивар Нашата редовна чита­те­лка Наташа ни испрати нави­стина посе­бен рецепт. Прекрасен спе­ци­ја­ли­тет... 

Чоколадни интегрални рози

Чоколадни интегрални рози

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Катерина Милошевска Нашата читателка Катерина ни испрати еден навистина сладок рецепт. Станува збор за чоколадни интегрални... 

Страница 1 од 612345...Последна »