wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Чоколадни интегрални рози

Чоколадни интегрални рози

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Катерина Милошевска Нашата читателка Катерина ни испрати еден навистина сладок рецепт. Станува збор за чоколадни интегрални... 

Похувано биено сирење

Похувано биено сирење

(7 гласа, просек: 5,00 од 5) Маја Доле­ска Прилеп Денешниот рецепт ни го испрати нашата редовна читателка Маја. Станува збор за навистина вкусно предјадење. СОСТОЈКИ ●... 

Чоколадо со ориз

Чоколадо со ориз

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Маја Доле­ска Прилеп Пред еден месец нашата читателка Маја ни испрати еден одличен рецепт за тулумби. Се надеваме дека...