wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Чоколадни коцки

Чоколадни коцки

(19 гласа, просек: 5,00 од 5) МАЈА НИКОЛОВСКА-ПЕТРОВСКА Велес Ова е еден од бројните рецепти кои ни ги испраќаат нашите читатели и вљубеници во готвењето.... 

Лондонери

Лондонери

(7 гласа, просек: 4,86 од 5) ЈАСНА ЈАНКОВСКА Скопје Јасна ни понуди рецепт за мали колачиња познати како Лондонери. Она што успеавме да дознаеме е дека... 

Бакалар со печени компири

Бакалар со печени компири

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) МИЛЕВА СТОЈАНОВСКА Скопје Рибата е еден од најважните прехранбени продукти, кој треба да се консумира 2-3 пати неделно. Редакцијата...