wordpress counter

9 1/2 НЕДЕЛИ

9 1/2 НЕДЕЛИ (1986) • Ким Бесинџер, Мики Рурк

Оваа легендарна сцена се чини постара и од самата филмска индустрија, но секој пат кога русокосата дама ќе се појави на прагот од кујната, сите подзастануваме за да ја проследиме докрај. Сочните јагоди и вжарениот црвен сируп, подадените усни и раце не промашиле ниту еднаш а да не го повикаат гласот на имагинацијата и возбудата во вашите мисли. Забавата трае додека се менуваат вкусовите, а желбата расте додека не се истрошат сите резерви. Кога ќе се голтне и последното залче… инстинктивно усните се претвораат во јаготки, а раце во прибор за јадење… ммм!

Related Posts with Thumbnails