wordpress counter

Бред Пит и Анџелина Џоли со свое вино

По Стинг, Френсис Форд Копола, метал легендите „Slayer“, Лејди Гага, Дру Баримор и редица други познати личности, конечно и најславниот холивудски пар со сопствено вино.

Имено, Бред и Анџелина Џоли започнаа соработка со француското винско семејство Перин кое е заслужно за производството, обликот на шишето и етикетата на виното на актерскиот пар.

Виното се вика „Миравал“, се приготвува од органско грозје одгледано на нивниот имот кој се протега на преку 4 квадратни километри. Според информациите кои може да се најдат станува збор за розе со суптилен овошен вкус од јагода и малина.

Related Posts with Thumbnails