wordpress counter

DOM PERIGNON НА ВРВОТ

Американскиот институт за луксузни производи објави список на луксузни брендови во категорија на вина и други алкохолни пијалаци. Овој список се базира на испитувањето на 1200 американци, со просечен годишен приход од 342.000 долари и нето богатство од 2,9 милиони долари.

Dom PerignonЕве ги најлуксузните пијалоци во секоја категорија:

1 Шампањ и пенливи вина: Dom Perignon
2 Коњак: Courvoisier
3 Џин: Hendricks
4 Ликер: Grand Marnier
5 Рум: 10 Cane
6 Скоч: Macallan
7 Вино: Opus One
8 Текила: Patron
9 Водка: Grey Goose
10 Виски: Woodford Reserve

Related Posts with Thumbnails