wordpress counter

Две години со Гурман™

Деновиве, Гурман™ наполни две години. Цели 735 денови на секојдневно уживање во храната и рецептите, грижа за здравјето, совети, пијалаци и нови интересни вести од вкусниот свет, на кој сите ние поеднакво се препуштаме.

Во овие две години, започнавме и завршивме многу серијали. Ќе започнеме и нови теми и нови серијали за кои веруваме дека ќе ви се допаднат. Сѐ со една цел – вие, нашите редовни читатели и новите кои ќе дојдат, да бидете задоволни.

Ќе отворивме и прашања кои нема да им се допаднат на сите, но за кои сметаме дека треба многу да се зборува. На крајот од краиштата, овој портал е наменет не само да информира и да едуцира, туку и да се обиде да ги поправи работите кои не чинат. За тоа, ќе ни биде потребна и вашата помош.

За нашиот втор роденден, решивме да ви подариме една навистина шарена, вкусна и приказна полна со бројки. Приказна која се вика Гурман™ ИНФОГРАФИКА. Уживајте во сите овие бројки за почит, што заедно ги постигнавме.

И да не заборавиме за крај – следниот роденден сакаме да го прославиме заедно. И сакаме да бидете што е можно повеќе.

Кликнете на сликата за поголема верзија.


Related Posts with Thumbnails