wordpress counter

Едит Цимерман

ЕДИТ ЦИМЕРМАН

www.edithzimmerman.com/blog

Едит Цимерман е артист кој растел во центарот на модерната уметност – Њујорк. Денес работи како помошничка на уредникот на LMagazine – списание кое ги покрива сите евенти во Њујорк и теми од културата. Досега има добиено неколку награди, меѓу кои и „Perfect Homeroom Attendance“.

Таа стана позната по ексцентричните фигури кои ги прави од остатоци во корпите за зеленчук и чајните кујни. Резултатот се прекрасни фотографии, на кои можете да им се воодушевувате на нејзиниот блог.

Related Posts with Thumbnails