wordpress counter

Ентони Бoрдејн со нова книга-готвач во октомври

По пауза од 10 години, славниот готвач и кулинарски авантурист, Ентони Бoрдејн ја издава својата втора книга-готвач, насловена „Appetites“.

Книгата ќе содржи рецепти од неговите патувања, но и рецепти кои тој ги приготвува во својот дом за своите пријатели и семејството. Тој самиот вели дека книгата содржи „рецепти кои секој треба да знае да ги приготви“.

Издавачката куќа „Ecco Books“ на својот „Instagram“ профил го најави издавањето на книгата за 25 октомври 2016 година.

Related Posts with Thumbnails