wordpress counter

ФОТОГРАФИИ НА CARL WARNER

Carl Warner

www.carlwarner.com

Карл Ворнер е британски фотограф, кој за неговата колекцијата PhotoGraphics најде инспирација во храната. Комбинирајќи креативност и зеленчук, уметност и овошје, Карл создава пејсажи чии контури се брануваат вивидно на неговите фотографии. Пурпурно небо од црвена зелка, брег од компири, планини од леб и уште десетици парчиња фантазија се делови од мозаичните хармонии на овој уметник.

Related Posts with Thumbnails