wordpress counter

Го видовте ли и Вие ова?

Откако се појавија четворицата пекари со својот необичен велосипед, градот наш стана уште поубав. Градските улици се хармонично раздвижени, нивната појава потсетува на свежо печиво од детството и затоа сѐ почести се насмевките и доброто расположение. Но, каде возат овие интересни пекари, досега никој не ни одговорил.

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Го видовте ли и Вие ова?

Во нашата редакција пристигнаа прашања од читателите со фотографии од овие четворица интересни пекари. Се обидовме да побараме одговор за...

Close