wordpress counter

Го видовте ли ова?

Скопските пекари стануваат сѐ пожешка тема, се појавија од некаде, никој не знае од каде, одат некаде и сѐ уште никој не открил каде одат, што прават. Но, каде и да одат, побудуваат многу погледи и насмевки. Го виде ли некој од вас ова?

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Го видовте ли и вие ова?

Една многу необична глетка е забележана денес. Низ целиот градски, утрински метеж граѓаните видоа четворица пекари на необичниот велосипед. Како што...

Close