wordpress counter

И, победникот е…

Го имаме победникот!
Тања Вељаноска од Скопје нека не планира ништо за вечер, затоа што ќе оди во театар.

По внимателно разгледување на сите пристигнати фотографии, редакцијата на Гурман™, поради инвентивноста и трудот вложени во подготовката, реши да ја награди Тања Вељаноска со две влезници за претставата „Госпоѓа министерка“ во Македонски Народен Театар.

Еве ги и нејзините фотографии:

ТАЊА ВЕЉАНОСКА

ТАЊА ВЕЉАНОСКА

ТАЊА ВЕЉАНОСКА

Related Posts with Thumbnails