wordpress counter

Најпродавани соларници

СОЛАРНИЦИ

Со овој сад повеќе нема да кажете „додај ми ја солта”, затоа што има тркалца и истиот ќе можете со мало подбутнување да го дотркалате до оној на кого му е потребен. Со модерниот дизајн, големите елегантни тркала и поклопецот од синтетика, т.н. Буги Вуги ќе ја зачини вашата вечера и секако вашето расположение. Муркен-Хансен се погрижија овој неизоставен дел од секој оброк да ја разубави вашата маса.

СОЛАРНИЦИ

Ова е елегантна, класична мелница, за сите оние кои преферираат зачините да ги консумираат свежо набрани. Изрезбарена од топло-обоен бамбус, нејзиниот пријатен изглед одлично се вклопува и во кујната на вашиот дом и во префинет ресторан во кој се внимава на секој детал.

СОЛАРНИЦИ

Доколку имате голем собир на ручек, или пак располагате со ограничен простор на масата, овие stylish малечки зделички, кои се дизајнирани да изгледаат како плутени тапи, одлично ќе ја одиграат својата улога пред вашите гости. Направени од плута и со отворач од хром, овие мелници се неверојатно лесни и едноставно се полнат со зачини.

Related Posts with Thumbnails