wordpress counter

Охрид станува винска дестинација

Охрид станува винска дестинација

Во рамки на проектот за изградба на мини винарии, во реонот на Охрид ќе се градат четири нови винарии кои треба да ја подобрат туристичката понуда... 

„Мекдоналдс“ има ново име

„Мекдоналдс“ има ново име

Ако се најдете овој месец во Австралија, може да ви се случи да не можете да го пронајдете „Мекдоналдс“. Имено, овој месец овие ресторани ќе го... 

Дезодоранс кој може да се јаде

Дезодоранс кој може да се јаде

Американска компанија, преку здружено вложување со една бугарска фабрика за слатки, произведе бонбони кои делуваат како дезодоранс. Имено, тие...