wordpress counter

Ресторан во кој се плаќа со овошје и зеленчук

Ресторан во кој се плаќа со овошје и зеленчук

„L’è maiala“ е нова гостилница во Фиренца, Италија, која го привлече вниманието на светските медиуми поради новиот начин на плаќање. Во овој ресторан... 

Линија на мусли производи на „Алкалоид“

Линија на мусли производи на „Алкалоид“

Реномираната македонска компанија „Алкалоид“ излезе на пазарот со линија на мусли производи која е наречена „Good Morning Good Nature“. Линијата содржи... 

Честит 11-ти октомври!

Честит 11-ти октомври!

Ако ги подредуваме најзначајните датуми во нашата историја, тогаш 11-ти октомври се наоѓа во самиот врв и е само потврда на желбата на македонскиот...