wordpress counter

Казна од 3 милиони долари за „Нутела“

Казна од 3 милиони долари за „Нутела“

Американката Атена Хохенбург, која поднесе тужба против компанијата „Фереро“ поради рекламирање на нивниот производ „Нутела“ како здрав производ,... 

„Сковин“ – супербренд за 2011-2012

„Сковин“ – супербренд за 2011-2012

Винарницата „Сковин“ се закити со едно од најголемите наши признанија  – Супербренд на Македонија за 2011-2012 година. Со тоа, „Сковин“ стана... 

Почина таткото на „Цедевита“

Почина таткото на „Цедевита“

Мартин Станковиќ, човекот кој пред 40 години ја измисли „Цедевита“, почина деновиве на 80-годишна возраст. Заминал тивко, исто како што живеел. Сосема...