wordpress counter

Мармагедон на Нов Зеланд

Мармагедон на Нов Зеланд

Жителите на Нов Зеланд се очајни поради недостатокот на еден од нивните омилени намази, познат како „Marmite“. Слична состојба се има случено пред... 

Футурологија: И амабалажата ќе се јаде

Футурологија: И амабалажата ќе се јаде

Онака како што се развива технологијата, не е далеку денот кога ќе се ослободиме од пластичната амбалажа. А, тоа би значело дека новата амбалажа... 

SoulFood Serbia

SoulFood Serbia

Слично на нашата кампања, „Македонија вечна – храна“, Националната туристичка организација на Србија нарача сличен видео спот, кој ги прикажува...