wordpress counter

Цените на храната на рекордно ниво

Цените на храната на рекордно ниво

Цените на основните прехранбени продукти во текот на 2011 година достигнаа рекордно ниво, при што само житните култури поскапеа за повеќе од 35%, соопшти... 

Ново пакување на „Вегета“

Ново пакување на „Вегета“

Најпознатиот сув зачин од просторот на поранешна Југославија, „Вегета“ понуди ново, модерно, лесно и практично пакување. Станува збор за пластично... 

Македонската компанија „Мирана“ со iPhone апликација

Македонската компанија „Мирана“ со iPhone апликација

МИРАНА Категорија: Lifestyle Објавена: 02 февруари 2012 Продавач: Kolektiv doo Skopje Верзија: 1.0 Јазик: македонски 12.3 МB Преземи ја апликацијата Барања: компaтибилна...