wordpress counter

Отсега ќе знаеме каков леб јадеме

Отсега ќе знаеме каков леб јадеме

Веќе со децении се прашуваме каков леб јадеме во Македонија. Според мелничарите, 85%-90% од брашното во малопродажбата било со декларација која не... 

„Здравје Радово“ ја купи „M&A Beverages“

„Здравје Радово“ ја купи „M&A Beverages“

Млекарницата „Здравје Радово“ од пред неколку дена влезе и во бизнисот со производство на сокови. Имено, втората по големина млекарница во Македонија... 

Џиновски тикви во Кичево

Џиновски тикви во Кичево

Тиквата е широко распространета на нашите простори и е омилена храна на повеќето од нас, независно од возраста, благодарение на нејзиниот состав,...