wordpress counter

„Паметен месар“

„Паметен месар“

Сите љубители на месо ќе можат да заборават на долгите редици во месарниците и ќе можат во секое време да си купат свежо месо. Имено, во Њујорк е... 

„McDonald’s“ си оди од Исланд

„McDonald’s“ си оди од Исланд

Менаџментот на еден од најголемите синџири на ресторани за брза храна во светот, донел одлука да ги затвори сите ресторани на Исланд. Причината... 

Нов „Heinz“ со оцет балсамико

Нов „Heinz“ со оцет балсамико

Откако „Heinz“ првин го смени своето пакување, сега лансира и нов производ – кечап со оцет балсамико. Ова претставува прва нова кечап варијанта...