wordpress counter

Центарот за органска храна „БиоКулт“ започнува со сопствено производство

Центарот за органска храна „БиоКулт“ започнува со сопствено производство

Во Македонија постои голем потенцијал за производство на органска храна. Природната и еколошка средина, чистата вода и воздух во Македонија нудат... 

Кампања: „Здрава храна за детство без мана“

Кампања: „Здрава храна за детство без мана“

Првата македонска дама, г-ѓа Маја Иванова, месецов, пред учениците на О.У. „Јохан Хајнрих Песталоци“, официјално ја промовираше кампањата „Здрава... 

„Македонија вечна – Храна“ со меѓународно признание

„Македонија вечна – Храна“ со меѓународно признание

Еден од најдобрите ТВ спотови изработени кај нас, „Македонија вечна – Храна“ доби меѓународно признание на Фестивалот на туристички филмови,...