wordpress counter

„Кока Кола“ инвестира 3 милијарди долари во Русија

„Кока Кола“ инвестира 3 милијарди долари во Русија

Компанијата „Кока Кола“ планира да инвестира преку 3 милијарди долари во Русија во текот на следните пет години. Тоа е дел од стратегијата на најголемата... 

Српската компанија „МК груп“ заинтересирана да го купи хрватски „Карнекс“.

Српската компанија „МК груп“ заинтересирана да го купи хрватски „Карнекс“.

 Read More

Тајни камери во тоалетите на „Старбакс“?

Тајни камери во тоалетите на „Старбакс“?

Вилијам Јоки од Вирџинија, САД го тужи синџирот кафетерии „Старбакс“, поради тоа што наводно неговата ќерка забележала камера која била поставена...