wordpress counter

„Рептил“ маркети со малку поинаков пристап кон потрошувачите

„Рептил“ маркети со малку поинаков пристап кон потрошувачите

Во Скопје може да пронајдете безброј продавници кои продаваат продукти за широка потрошувачка. Од огромни маркети, до мали, маалски продавнички... 

Франција воведува данок на газирани пијалаци

Франција воведува данок на газирани пијалаци

Франција е една од првите европски држави која планира да воведе дополнителен данок за безалкохолните пијалаци кои содржат шеќер. Според информациите,... 

„Кока Кола“ со нов редизајн

„Кока Кола“ со нов редизајн

За 125-годишнината од создавањето на „Кока Кола“, агенцијата „Peter Gregson“ создаде нов дизајн за лименките на „Кока Кола“. Агенцијата ги искористила...