wordpress counter

„Марс“ ќе престане да употребува вештачки бои

„Марс“ ќе престане да употребува вештачки бои

Производителот на омилените слатки, „Марс“ најави дека ќе ги исфрли вештачките бои кај преку 50 од своите производи. Бонбоните „М&М’s“ и „Skittles“,... 

Ентони Бoрдејн со нова книга-готвач во октомври

Ентони Бoрдејн со нова книга-готвач во октомври

По пауза од 10 години, славниот готвач и кулинарски авантурист, Ентони Бoрдејн ја издава својата втора книга-готвач, насловена „Appetites“. Книгата... 

Се отвори „Little Box – Shop & Wine“

Се отвори „Little Box – Shop & Wine“

Резиденцијалниот објект „Парк Резиденс“ се збогати со уште една нова содржина. Во склоп на објектот од утре сите посетители ќе можат да уживаат...