wordpress counter

Рене Реџепи повторно на врвот

Рене Реџепи повторно на врвот

По прогласувањето на 50-те најдобри ресторани на светот, во изборот „San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant“ на британското списание „The Restaurant“, одново причини... 

Загина сопственикот на Нутела и Рафаело

Загина сопственикот на Нутела и Рафаело

Пјетро Фереро (47), сопственикот на италијанскиот прехранбен гигант „Ferrero“ загина вчера во Јужна Африка. Господинот Фереро бил на бизнис патување... 

Чудесно овошје кое „топи“ килограми

Чудесно овошје кое „топи“ килограми

Едно чудесно овошје, кое се нарекува африканско манго, може да помогне во намалувањето на телесната тежина. Имено, ова неверојатно парче овошје...