wordpress counter

Нови житни плочки од „Виталија“

Нови житни плочки од „Виталија“

„Виталија“ не престанува позитивно да нѐ изненадува. Овој пат, можеме да уживаме во новите житни плочки од портокал со прелив од чоколадо, како... 

„Ука комерц“ – прва македонска фирма со ХАЛАЛ сертификат

„Ука комерц“ – прва македонска фирма со ХАЛАЛ сертификат

„Ука Комерц“ од Скопје е првата македонска фирма која го доби ХАЛАЛ сертификатот. Сертификатот им го додели поглаварот на Исламската верска... 

Балансирана сол – нов производ на „Алкалоид“

Балансирана сол – нов производ на „Алкалоид“

Балансирана сол е новиот производ на македонскиот гигант „Алкалоид“. Во „Балансирана сол“ натриум хлоридот е застапен со 60%, а останатиот дел...