wordpress counter

Рецензија на угостителски објекти: Кафеана ДМ (2 дел)

Рецензија на угостителски објекти: Кафеана ДМ (2 дел)

Во првиот дел од статијата ги оценивме локацијата, приемот, персоналот и атмосферата во ДМ. Сега, ќе се осврнеме на уште неколку битни елементи... 

Текила која никој нема да ја одбие

Текила која никој нема да ја одбие

Мексиканскиот производител на алкохолни пијалаци Hacienda La Capilla, создаде текила која е најскапа текила било кога произведена. Станува збор за пијалак... 

Рецензија на угостителски објекти: Кафеана ДМ (1 дел)

Рецензија на угостителски објекти: Кафеана ДМ (1 дел)

Во рамки на содржинското збогатување на Гурман™, воведуваме нова подкатегорија во која ќе можете да прочитате корисни информации за угостителските...