wordpress counter

Се отвори „Little Box – Shop & Wine“

Резиденцијалниот објект „Парк Резиденс“ се збогати со уште една нова содржина. Во склоп на објектот од утре сите посетители ќе можат да уживаат на уште едно ново место, кое како концепт за прв пат се отвора во Скопје.

Посетителите на „Little Box – Shop & Wine“, ќе можат да ги дегустираат речиси сите вина од македонско потекло, како и вина од странскиот пазар, во прилог со уникатни деликатеси. Ова уникатно катче ви нуди можност за дегустација, организирани настани, прослави или пак од ова место со препорака од стручни лица ќе можете да купите вино по ваш вкус.

Она што останува е да одвоите од вашето време и да го посетите ова уникатно место, кое е различно, како по својот концепт така и по својот наменски ентериер и магичен амбиент.

littlebox-03

littlebox-04

Related Posts with Thumbnails