wordpress counter

Анкета: Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

Анкета: Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

Македонските вина се со одличен квалитет, вкус, произведени според најнова технологија и „know-how“. Со оглед дека имаме со што да се гордееме пред... 

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Чоколадото е еден од нашите омилени десерти. Го консумираме во секоја прилика и можност. Изборот е навистина голем и затоа ве прашуваме: Кое... 

Анкета: Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

Анкета: Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

Сигурнo ви се случило ненадејно некој од производите кој го сакате да исчезне од полиците на маркетите. А, секој од нас е врзан за некој производ...