wordpress counter

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Чоколадото е едно од нашите омилени десерти. Го консумираме во секоја прилика и можност. Изборот е навистина голем и затоа ве прашуваме:

Кое чоколадо ви е омилено?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Парфем со мирис на сланина

Мирисот на храна можеме да го замислиме во буквално секаков контекст, но во парфем ни звучи претерано. Познато е дека...

Close