wordpress counter

Анкета: Што најчесто јадете за појадок?

Појадокот е најважниот оброк во денот. Треба да ги содржи сите хранливи состојки кои ни се потребни за да го започнеме денот. Со правилен појадок ќе можеме без проблем да ги завршиме сите работни обврски и да не чувствуваме глад сѐ до ручекот (кога и да биде).

Со оглед на важноста на појадокот, ве прашуваме:

Што најчесто јадете за појадок?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails