wordpress counter

Анкета: Каков ресторан најчесто посетувате?

Скопје има богата понуда на разновидни светски кујни, кои можете да ги вкусите во кое било време од денот. Со оглед дека сите ние имаме различни вкусови, ве прашуваме:

Каков ресторан најчесто посетувате?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails